Pèsols Garrofals

Pèsols Garrofals de Llavaneres

Com cada any pels mesos de març-abril ens arriba la temporada del pèsol garrofal de Llavaneres. Un cop més la qualitat del pèsol garrofal de Llavaneres fa palès que es un producte a conservar i a promocionar cada any més. Som afortunats de gaudir d’un producte com aquest i de tenir la sort de saber-lo cuinar d’una forma molt particular.

La Carmen pelant pèsols de Llavaneres

Els productors, restauradors i comerciants del poble hem d’estar contents que en èpoques de crisis com la que estem vivint un producte propi ens ajudi a tirar endevant una mica més.

El nostre productor que any rera any ens sumministra aquest producte de la més alta qualitat es l’Horta Graupera.

Cada any ens fa estar feliços de complir el desitg dels clients que ens els han encarregat. Les seves felicitacions les fem extensives a ells per la seva col.laboració portant-nos els pèsols recent collits de les plantes

El resultat final el podeu veure en la següent imatge:

IMG_2048 (Copiar)1

Pèsols garrofals de Llavaneres “ofegats”


Leave a Reply

  • Etiquetes