NADAL

Com molts de vosaltres ja sabeu a la Roseta les dates de Nadal son molt importants.

Any rera any molts dels nostres clients ens donen la responsabilitat de cuinar-los els apats de Nadal, de Sant Esteve, de Cap d’Any o de Reis. Els nostres clients i les seves families dipositen la seva confiança en la nostra cuina típica catalana per tal de celebrar al voltant d’una taula unes dates tan assenyalades.

Els nostres rostits, els canelons de la iaia Roseta, l’escudella i la carn d’olla ens permeten compensar aquesta confiança i responsabilitat.

A principis de Desembre comencem a recollir comandes i a organitzar-nos per uns dies molt intensos de feina que cada any salvem amb bona nota.

Ja podeu consultar els preus per aquest Nadal 2018 visitant la pàgina:

“PLATS I MENUS”

A banda dels plats de la carta de Nadal, també us proposem dos menús pel dia de Nadal i Sant Esteve:

MENÚ Nº 1

ESCUDELLA DE NADAL

CARN D’OLLA

1/4 POLLASTRE ROSTIT AMB FARCIT DE NADAL

Preu: 16,00€

MENÚ Nº 2

CANELONS

TALL RODÓ DE VEDELLA AMB XAMPINYONS

Preu: 12,00€

Tot seguit us mostrem algunes fotografies dels plats que preparem i de com els preparem en aquelles dates.